Vi leverer til din bedrift
Stolt leverandør av kantine-tjenester til flere store og små bedrifter i Stavanger og på Nord-Jæren

Matboden Rogaland er stolt leverandør av kantine-tjenester til flere store og små bedrifter i Stavanger og på Nord-Jæren.
Vår modell fokuserer utelukkende på kvalitet i alle ledd. Vi tar miljø og bærekraft på alvor, og sørger for å tilby sunn og næringsrik mat til dine ansatte.
Spør oss om hva vi kan levere til deg!
Vi spesialtilpasser
etter behov og ønsker
Vi tilbyr en pakke av høy kvalitet innen vårt segment og kan også tilby ekstra tjenester utenom det som er forespurt. Vi kan spesialtilpasse pakker etter dine behov og ønsker.
Korte bestillingsfrister – Kjapp responstid – Kjapp leveranse
Møtemat
Leveringskantine
Kantinedrift
Event/messe
Bestill grillmat til firmafesten!
Kokkene kommer med grillmaten! Velg mellom vår standard grillmeny eller prøv vår populære eksklusive grillmeny.
Se våre menyer

Vi tilbyr ulike temalunsjer, eksklusiv firmalunsjer og firmamiddager som kan passe for forskjellige bedriftsarrangementer.
For eksempel kan vi arrangere grilling med TT-Meat, som er en anerkjent kjøttforhandler i Norge. Vi kan også sette opp en Fisketorget Pop-up eller en vegansk dag med Frode Ljosdal fra Brimse.
Hvis du er på utkikk etter en mer uformell lunsj, kan vi ordne en Burger Bonanza! Vi har også muligheten til å invitere andre kokker fra regionen for å gjesteopptre og bringe en unik vri på lunsjen din.
Hvis du ønsker å lære mer om mat og matkultur, kan vi organisere en «5 retter fra hele verden»-lunsj. Eller, hvis du er interessert i vin, kan vi tilby middager med vinsmaking eller matkurs.
Vi vil sørge for at lunsjen er en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Kontakt oss i dag for å bestille en temalunsj og la oss ta hånd om resten.
Matboden – en solid og fremtidsrettet samarbeidspartner
Matbodens bærekraftsmål
- Vi ønsker at bedrifter som bruker våre tjenester skal ha mennesket i fokus.
- Fokus på sosial bærekraft som omhandler de menneskelige kvalitetene som omgir oss.
- Vi vet at ansatte som trives på jobb og føler at de blir verdsatt påvirker produktivitet positivt og ansatte blir lengre i bedriften.
- Matboden bruker bare godkjente, ansvarlige og renommerte leverandører som sørger for at den «Etiske kjeden» ikke brytes.
- Matbodens etiske retningslinjer, miljøarbeid og fokus skal sikre våre ansatte og deres rettigheter.
- Vi jobber strategisk for å sikre en god arbeidsdag og arbeidsplass for våre ansatte.
- Hos Matboden skal alle ses!
Sosial bærekraft i våre øyne
- Matboden skal ha en bærekraftig utvikling for miljø, mennesker og i våre tjenester.
- Vårt konsept bygger på vårt ansvar som bedrift for å ta grep rundt bærekraft for mennesker og miljø.
- Vi skal minimere vårt klimaavtrykk med å begrense vårt indirekte avtrykk i form av valg av råvarer, driftsmateriell og emballasje.
- Vårt nye personalrestaurant konsept har som mål å reduserematsvinn med 80% innen 2026.
- Innen 2026 ønsker vi å elektrifisere bilparken vår. Utskiftningen er påbegynt.
- Bedriften ønsker å fortsatt ha fokus på mangfoldet blant våre ansatte og i ledelsen.
Sammen skal vi skape gode matopplevelser
Om matboden Rogaland
Vårt hovedkjøkken ligger sentralt plassert på Mariero – Timoteiveien 22. Vi fokuserer hovedsakelig på catering til bedrifts– og privatmarkedet på Nord-Jæren.
Det meste av vår produksjon går til HORECA-markedet, men vi har også en rekke leveranser til lokale dagligvarebutikker. Drift av personalrestauranter og kantiner er en stor del av vår omsetning.
Datterselskap
Fisketorget Stavanger og Restaurant Grøningen på Kvitsøy er datterselskap av Matboden, og vi samarbeider tett om råvarer, kunnskap og drift.
